Με μια συναυλία / γιορτή ολοκληρώνεται στο προαύλιο του Μύλου του Παππά το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 22:00, ο 3ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με το ΣΜουΘ.

Μουσική και χορός -με τους Johnny Rumble & the Law 4000!

 Οι Johnny Rumble & The Law 4000 είναι ένα "ωμό" Rockabilly τρίο από την Ελλάδα. Η μπάντα εμπνεύστηκε το όνομά της από την γνωστή ταινία της δεκαετίας του '60, Νόμος 4000, που αναφερόταν στον ομώνυμο νόμο περί "τεντιμποϊσμού".

 Ήχοι από τα 50's Rock 'n' Roll / Rockabilly με εμφανείς επιρροές από την 70's Revival και 80's Neorockabilly σκηνή, καθώς και από τα Ελληνικά Oldies των 60's. 

Μέχρι στιγμής έχουν γράψει αρκετά χιλιόμετρα για πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε φεστιβάλ στην Ευρώπη, όπως Ιταλία, Βουλγαρία και Ολλανδία. 

Τον Αύγουστο του 2015 κάνουν την πρώτη τους κυκλοφορία σε CD, το "Rockin' Around, The Live Recordings" με 19 κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών τους, ηχογραφημένα live από τις συναυλίες της χρονιάς. Αρχές του 2017 αναμένεται η δεύτερη κυκλοφορία τους. 

 

Οι Johnny Rumble & The Law 4000 είναι: Γιάννης Κουγιούτας – Φωνή, τύμπανα Χάρης Γράνης – Κιθάρα, φωνή Γιώργος Γεωργίου – Κοντραμπάσο, φωνή 

Δισκογραφία “Rockin’ Around, The Live Recordings”, CD (2015, DTB Music) 

www.jrl4000.gr