Ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας, διοργανώνει μουσικό απογευματινό την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. στο Grand Hotel.
Πρόκειται για το καθιερωμένο ραντεβού με την έναρξη της καλλιτεχνικής χρονιάς, με σκοπό την ενημέρωση από τον μαέστρο Χρ. Κτιστάκη του προγράμματος της νέας συμφωνικής χρονιάς, την επανεγγραφή των παλαιών μελών και την εγγραφή νέων.
Το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τραγούδια του στιχουργού Μάνου Ελευθερίου, που θα αποδώσουν με τις εκφραστικές τους φωνές οι Χρήστος Ζαχαρίας και Ελένη Μιχαλέ.
Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, καλούν όλους τους φιλόμουσους Λαρισαίους, να γίνουν μέλη του κατανοώντας την ανάγκη στήριξης της Συμφωνικής Ορχήστρας, αυτής της σπουδαίας δομής του πολιτισμού της πόλης, που την έκανε πολλές φορές υπερήφανη.
Με εξαιρετικές παραστάσεις κράτησε ψηλά τον πήχη, ενθουσιάζοντας το φιλόμουσο κοινό προσφέροντας απλόχερα μουσικές στιγμές υψηλής αισθητικής. Βασικοί συντελεστές της επίτευξης των στόχων της ορχήστρας είναι ο μαέστρος της Χρ. Κτιστάκης και οι ταλαντούχοι μουσικοί που την αποτελούν.
Με τη συνεργασία και τη συμπαράσταση του συλλόγου η Συμφωνική Ορχήστρα, προτίθεται να συνεχίσει, να δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Λάρισας να παρακολουθεί παραστάσεις, που εκτός από το θέαμα και την τέρψη της ψυχής, ενισχύουν τον πολιτισμό της πόλης προσθέτοντάς του πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.