Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών, διοργανώνει ρεσιτάλ πιάνου του Χρήστου Λενούτσου, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου. 
Τα έργα που θα παιχτούν είναι των συνθετών L.v Beethoven, J. Brahms, και S. Prokofieff.
Τα έσοδα του ρεσιτάλ θα διατεθούν στο Στούντιο ηχογράφησης ηχητικών βιβλίων για άτομα με αναπηρία όρασης του Δήμου Λαρισαίων.
Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ. Μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων 3 ευρώ.
Ο Χρήστος Λενούτσος γεννήθηκε στη Λάρισα. Διπλωματούχος με διάκριση του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, όπου σπούδασε πιάνο στην τάξη της Αριάδνης Καλλιάζη και Ανώτερα Θεωρητικά με τον Γιάννη Τσανακά.
Συνεχίζει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Μουσικής & Εικαστικών Τεχνών του Graz Αυστρίας στο σολιστικό τμήμα πιάνου  με τους Doris Wolf-Blumauer & Elza Kolodin. Αποφοίτησε με τον τίτλο “Magister der Kuenste ( Master of Art)”.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, του απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο “Ελένη Μυκονίου” από την Ακαδημία Αθηνών.
Έχει λάβει υποτροφίες του ιδρύματος “Τζίνα Μπαχάουερ”, του υπουργείου Επιστημών & Ερευνών Αυστρίας, καθώς και του κοινωφελούς ιδρύματος “Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης”.
Οι μέχρι τώρα καλλιτεχνικές του δραστηριότητες περιλαμβάνουν πολλά ατομικά ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και την Αυστρία. Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Ιασίου της Ρουμανίας, με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Νις Σερβίας καθώς και με τη Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας.
Επίσης είναι μέλος του πιανιστικού συνόλου PIANDAEMONIUM (6 πιάνα-12 πιανίστες).
Παρακολούθησε σεμινάρια πιάνου σαν ενεργό μέλος με τους Lazar Bermann, Κατερίνα Πολυζωίδου- Σουρβάλη, Lev Vlassenko, Rudolf Kehrer, Bernard Ringeisen, Patrick Cohen και Malkom Bilson.