Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών! Όλων των παιδιών! 

Ακόμα κι αυτών που κρύβουμε μέσα μας!

Γι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε την ατμόσφαιρα γιορτινή, παραμυθένια, έτσι όπως την αποτύπωσε η παιδική μας φαντασία, όταν μας διάβαζε χριστουγεννιάτικα παραμύθια η γιαγιά …

Αυτές τις μέρες τα αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους πιο αδύναμους φουντώνουν, γιατί θέλουμε όλοι να περάσουν όσο γίνεται πιο όμορφα στις γιορτές…

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, που θρέφουν αυτά τα συναισθήματα όλο τον χρόνο και όχι μόνο στις γιορτές, δε μπορούσαν να μη συμβάλουν στη δημιουργία αυτού του γιορτινού κλίματος! Έτσι, συνδιοργανώνουν μαζί με τον Δήμο Λαρισαίων μία Συναυλία Αλληλεγγύης τριών υπέροχων μουσικών σχημάτων, για να γεμίσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα με μουσικές! 

Το τερπνόν όμως, μετά του ωφελίμου, καθώς καλούνται όλοι οι Λαρισαίοι να ενισχύσουν όσο μπορούν το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ., με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, που θα συγκεντρώνονται στο χώρο της συναυλίας και στο σπιτάκι των Εν.Πο.Λ.! 

Στη συναυλία που θα γίνει την Παρασκευή 16/12 και ώρα 18:30 στην Πλατεία Ταχυδρομείου, θα συμμετέχουν με εθελοντική, αφιλοκερδή προσφορά οι:

ΡΟΥΑ ΜΑΤ - ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ 

Με τους :

ΣΤΕΛΙΟ ΝΤΡΕΛΛΑ

ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΓΚΑΛΙΑ

XRISTOS GORTSOS & THE BAND

Με τους :

ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΡΤΣΟ

ΘΩΜΑ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟ

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ

ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ - ΕΝΤΕΧΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Με τους : 

ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΟΤΟΥΛΑ

ΒΑΣΙΛΗ  ΝΑΤΣΙΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΛΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε παρέα!