Η Νίνα Ξιώνη μαθήτρια της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ της τάξης της κυρίας Ειρήνης Τσερώνη, κέρδισε «Εύφημο Μνεία» στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φλάουτου « Ούρις Ρούτμαν » που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 8 έως τις 10 Απριλίου.
Συγκεκριμένα η μικρή Φλαουτίστα με μόλις 1,5 χρόνο σπουδές, κατάφερε να εντυπωσιάσει την τριμελή κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούσαν διακεκριμένοι φλαουτίστες και να κερδίσει επαινετική διάκριση στη Γ’ JUNIOR κατηγορία. Η Νίνα Ξιώνη ερμήνευσε με ιδιαίτερη μουσικότητα τα επιβεβλημένα κομμάτια G. Gariboldi – Etudes mignonnes αρ. 131 Σπουδή αρ.1,  G.F. Handel – Σονάτα για φλάουτο και μπάσο κοντίνουο σε φα μείζονα HWV369 4ο μέρος Allegro, καθώς και τη δική της επιλογή  W.A.Mozart – «Papageno’s Little Bells» (Aria).
Τη μαθήτρια συνόδευσε στο πιάνο η πιανίστα Πέγκυ Χριστοφορίδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός Φλάουτου «ΟύριςΡούτμαν» πραγματοποιήθηκε για 3 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στη μνήμη του Ελβετού Φλαουτίστα « Ούρις Ρούτμαν »  ο οποίος εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 1965 και μύησε στην τέχνη της μουσικής και του φλάουτου πλήθος μαθητών, οι οποίοι κόσμησαν και κοσμούν όλες τις Ελληνικές Συμφωνικές Ορχήστρες.
Από το Δήμο Κιλελέρ, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Φιλλιπούλης, ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Κ. κ Αχιλλέας Χατζούλης, το μέλος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Κ. και Υπεύθυνος Λειτουργίας της Μουσικής Σχολής κ. Αχιλλέας Παπαδημητρίου καθώς επίσης και ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής της Σχολής κ. Γεώργιος Κουλιόπουλος συγχαίρουν την εν λόγω σπουδάστρια της Σχολής και της εύχονται πάντα επιτυχίες.