Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Τεμπών, σχετικά με το σημερινό συμβάν στα παράλια του Δήμου Τεμπών επισημαίνει τα εξής:

«Άγνωστοι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες προκάλεσαν καταστροφές στην οδό Ποσειδώνος στην παραλία του δήμου Τεμπών στη θέση καράβια.

Με μηχάνημα έργου (Μπουλντόζα) που ήταν σταθμευμένο σε παρακείμενο οικόπεδο και έθεσαν σε λειτουργία προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της παραλίας. Ξεριζώσανε δένδρα, κατέστρεψαν ράμπες για άτομα με αναπηρία, ντουζιέρες, πίνακες ανακοινώσεων, παγκάκια, πλαστικό θάλαμο αποδυτηρίων ατόμων με αναπηρία και καταστροφή του οδοστρώματος.»

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες και δυσφημίζουν την όμορφη παραλία μας.

Σε μια εποχή που όλοι, Δήμος και επαγγελματίες, προσπαθούμε να προσελκύσουμε κόσμο τέτοιες ενέργειες δημιουργούν αρνητικό κλίμα και κακές εντυπώσεις για την παραλία μας, τονίζει ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. Έχουμε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπαιτίου και την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Τεμπών.

Καλούμε όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε να βοηθήσει προς την κατεύθυνση σύλληψης των δραστών. Οι δράστες πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν.

Επιπλέον, ζητάμε από την Διοικητή του Α.Τ. Τεμπών να λειτουργήσει ο θεσμός του τοπικού αστυνόμου και να γίνονται στην περιοχή της παραλίας μας πιο συχνές περιπολίες, καταλήγει ο Δήμαρχος.