Την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 12:00, ανήμερα της εορτής του Αποστόλου Παύλου, προστάτη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η Τοπική Διοίκηση Λάρισας τέλεσε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, αρτοκλασία.

Σε αυτή χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος Μαργαριτόπουλος και παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κ. Βασίλειος Πινακάς, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος κ. Θωμάς Καρανάσιος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος, η Προϊστάμενη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας κα. Ρουμπίνη Λεονταρή, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Λάρισας κ. Χαράλαμπος Ψιψιλής και μέλη του Δ.Σ., ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας κ. Νικόλαος Καραφυλλίδης και μέλη του Δ.Σ, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Ιωάννης Θελούρας και μέλη του Δ.Σ., καθώς και πλήθος αστυνομικών.

Σε όλους τους παρευρισκομένους προσφέρθηκαν ως ευλογία, εικονίτσες του Αποστόλου Παύλου και στην συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση στην λέσχη του Μεγάρου.