Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις του τριημέρου στο Δήμο Κιλελέρ.

Στον Πλατύκαμπο διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού για τη «γιορτή σκόρδου». Την πρώτη ημέρα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μπάσης σε μία μουσική παράσταση με τραγούδια κορυφαίων δημιουργών και τη δεύτερη παρουσιαστήκαν χορευτικά συγκροτήματα από κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ και ακολούθησε γλέντι με λαϊκοδημοτική ορχήστρα.

Στο Μαυροβούνι, στη Μέλια και στο Ζάππειο έγιναν μουσικές πολιτιστικές εκδηλώσεις με ορχήστρες στις πλατείες των χωριών που διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, οι τοπικές κοινότητες ο σύλλογος γυναικών Μελίας, και ο πολιτιστικός σύλλογος Ζαππείου.

Στο Κιλελέρ παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρίνας τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός στο εξωκλήσι του χωρίου, εμφανίστηκαν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα στην πλατεία Δημαρχείου. Ακολούθησε γλέντι με λαϊκόδημοτική ορχήστρα. Τις εκδηλώσεις διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Κιλελέρ η «Αγία Μαρίνα», η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, τοπικοί φορείς και εκκλησιαστικά συμβούλια.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 21 Ιουλίου με την 8η γιορτή γλυκού στον Κραννώννα. Διαγωνισμός και βράβευση γλυκών, μουσική βραδιά με λαϊκοδημοτική ορχήστρα. Διοργάνωση σύλλογος γυναικών Κραννώνα υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και της τοπικής κοινότητας.