Το να επιθυμείς να παντρευτείς σε στενό οικογενειακό κύκλο είναι απολύτως σεβαστό. Το κρύβεις όμως το όνομα του συζύγου σου μοιάζει με διαστροφή.

Αυτό ισχύει για την βουλευτή Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, γνωστή για τις κοσμικές της επιδόσεις, η οποία ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε “κρυφά” χωρίς όμως να αποκαλύπτει με ποιόν. Μάλιστα σεβόμενη το κοινό της έδωσε φωτογραφία του γάμου στην οποία εικονίζονται οι ...πλάτες των νεονύμφων.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη».

Μετά από πολύ ιδρώτα οι είλωτες ρεπόρτερ των κοσμικών ιστοσελίδων βρήκαν το μικρό όνομα και την καταγωγή του γαμπρού.

Το λένε Κίμωνα και είναι από τα Τρίκαλα. Ο αγώνας για την εξεύρεση του επιθέτου του γαμπρού συνεχίζεται. Αγωνιούμε μέχρι να ανοίξει τη Δευτέρα το Ληξιαρχείο του Δήμου Θεσσαλονίκης …

* Αγωνία τέλος. Μία ώρα μετά την ανάρτηση, φίλη της στήλης από την Αθήνα με θεσσαλική καταγωγή και άποψη για τους άνδρες, μας έλυσε το μυστήριο: "Κώστα μάλλον πρόκειται για τον Κίμωνα Μπάλλα, αστυνόμο Ά, ήταν στη φρουρά της. Παλιότερα ήταν στη φρουρά του Παυλόπουλου, κούκλος ομολογουμένως, αγιογράφος..."

Την ευχαριστούμε.

Κ.Τ.