Ζεστή γλυκιά βραδιά, με πολύ κόσμο, χθες το Φρούριο, όπου η ΝΟΔΕ Λάρισας διοργάνωσε "εκδήλωση επικοινωνίας" παρουσία της ευρωβουλευτού Ελίζας Βόζεμπεργκ και της εκπροσώπου του κόμματος Σοφίας Ζαχαράκη.

Σε δηλώσεις της η κ. Ζαχαράκη τόνισε πως η αίσθηση από κάθε μέρος που επισκέπτεται είναι πως υπάρχει μια γλυκιά και ήρεμη αισιοδοξία για όλους τους Νεοδημοκράτες και πως την 7η Ιουλίου θα δοθεί η συνέχεια του πρώτου μηνύματος που έστειλε ο ελληνικός λαός μέσα από την κάλπη των ευρωεκλογών.

«Θα ολοκληρώσουμε το μήνυμα το οποίο έδωσαν για την πολιτική αλλαγή, οι ίδιοι προκάλεσαν τις εθνικές εκλογές και τους καλώ την 7η Ιουλίου να ολοκληρώσουμε αυτό το βήμα», επισήμανε η εκπρόσωπος τύπου στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όσους απείχαν από τις εκλογές «να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν για αυτούς».

Με τη σειρά της η κ. Βόζεμπεργκ μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές τόνισε πως είναι οι πιο σημαντικές από τη μεταπολίτευση έως σήμερα, με την αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας της χώρας να αποτελεί για την ίδια προϋπόθεση ώστε να πάει η Ελλάδα μπροστά και να αλλάξει σελίδα.

Λ.Ε kosmoslarissa.gr

Φωτο onlarissa.gr