Η Άννα Βαγενά από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα. Αφορμή γι' αυτή τη "συντροφική" επίθεση ήταν η "απραξία" όσον αφορά τη διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα ακούγoντας τον κ. Τόσκα να της απαντάει στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε είπε πως​ «λυπάμαι αλλά θα σας είμαι δυσάρεστη. Δεν έχει γίνει τίποτα επί των ημερών μας πάνω σε αυτό το θέμα. Είπαμε ότι θα πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στα προβλήματα του πολίτη. Το έχει αναφέρει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά σε αυτό το θέμα δεν έχει γίνει τίποτα…».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που διακινούν τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας. Όπως, ξέρει πολύ καλά τί γίνεται και με την πορνεία στο κέντρο της Αθήνας και για τους οίκους ανοχής που καθημερινά ξεφυτρώνουν», είπε η βουλευτής και συνέχισε: «εγώ δεν θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μια ανίκανη Αστυνομία, προτιμώ να λέω ότι υπάρχουν κάποιο διεφθαρμένοι στην Αστυνομία και όχι μια ανίκανη Αστυνομία».

Επιπλέον υπογράμμισε ότι «όλοι, όσοι μένουμε στο κέντρο της Αθήνας ξέρουμε, βλέπουμε καθημερινά ποιοι είναι οι διακινητές των ναρκωτικών. Είναι οι ίδιοι σκούροι – μαύροι… άνθρωποι και το ξέρετε δεν το λέω ρατσιστικά που υπάρχουν εκεί εδώ και χρόνια…» και η Αστυνομία μου λέτε ότι δεν τους ξέρει. Για αυτή την κατάσταση πρέπει κάτι να γίνει..».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός, "έριξε" το φταίξιμο στην υπερσυγκέντρωση πληθυσμού στην Αθήνα, λέγοντας πως το θέμα «είναι γνωστό και απασχολεί τις Αρχές εδώ και δεκαετίες….», ενώ σχολίασε πως  «ανακαλώντας μνήμες από ευρωπαϊκές άλλες πρωτεύουσες και εκεί υπάρχει ίδια εικόνα και μάλιστα είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που κινούνται με ανάλογο τρόπο…».

parapolitika.gr