Μπορεί τα κυβερνητικά στελέχη να αποφεύγουν να καταδικάσουν την αήθη συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά δημοσιογράφων, αλλά τουλάχιστον δεν τον …υμνούν.

Υπάρχουν, θα πείτε, κυβερνητικοί αξιωματούχοι δημόσιοι υμνητές αυτού του κυρίου; Πως δεν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Παρθένης, επίσης γιατρός και διοικητής του νοσοκομείου στα Τρίκαλα, είναι ένας από αυτούς.

Στην τελευταία ανάρτησή του ο διοικητής του νοσοκομείου επιτίθεται, με γλώσσα πεζοδρομίου, σε δημοσιογράφους που κάνοντας κριτική στον κυβερνητικό έργο τόλμησαν να ερεθίσουν τον Πολάκη: Πάρτε μια γεύση: « … αδίστακτοι και άνανδροι, αστοιχείωτοι και κούτσουρα» (σ.σ. προφανώς ο Παύλος Τσίμας είναι ένας από αυτούς) «σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτώντας να δαγκώσουν». «Λοιπόν..... άντε απαυτωθείτε αλήτες σας ξέρουμε καλά.».

Το κείμενο, με τη δική του ορθογραφία, αναφέρει:

«Ο Πολακης κι ο Φιλης κι ο Σκουρλετης μπηκαν στα ρουθουνια του ρυπαρου κατεστημενου, ο καθενας με τον τροπο του, ο καθενας με το λογο του, ενοχλησαν το συστημα, ενοχλησαν τη διαφθορα,ενοχλησαν την πατριδοκαπηλεια, ενοχλησαν τους γυπες που θελουν να εδραιωσουν την εξαρτηση της πατριδας μας.

Οσοι ειμαστε αριστεροι το ξερουμε καλα το ζησαμε χρονια στους κοινωνικους αγωνες μεσα απο δυσκολες διαδρομες.

Σημερα για αλλη μια φορα καποιοι βαζουνε σημαδι τον Παυλο, ενοχλειται ο καθωσπρεπισμος τους;;;;;;; τριχες.... ψαχνουν κηλιδες σε συμπεριφορες και χαρακτηρες.....Η συνταγη ειναι γνωστη αφου δεν μπορουν να πιασουν καποιους, δεν μπορουν να τους μιζαρουν, δεν μπορουν να τους εκμαυλισουν, προσπαθουν με ανανδρο και χυδαιο τροπο να τους αποδομησουν. 

Στα πλαισια της μιντιοκρατουμενης "δημοκρατιας" που πρεσβευουν, οντας αδιστακτοι και ανανδροι, αστοιχειωτοι και κουτσουρα, σερνονται σαν τα φιδια καιροφυλακτωντας να δαγκωσουν.

Λοιπον..... αντε απαυτωθειτε αλητες σας ξερουμε καλα .».

Τα συμπεράσματα δικά σας...

trikalaenimeroisi.gr (Κ.Τ.)