Με το μεταμοντέρνο γουέστερν του Κουέντιν Ταραντίνο «Οι Μισητοί Οκτώ» τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 22:00, αρχίζουν οι προβολές του φετινού καλοκαιριού της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στο Μύλο του Παππά.
Η ταινία προβάλλεται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος, καθώς τη μουσική της έγραψε ο  μεγάλος Ιταλός δημιουργός Ένιο Μορικόνε.
Η ιστορία ξετυλίγεται στα ερημικά, χειμωνιάτικα παγωμένα τοπία του Γουόμινγκ, αμέσως μετά τον Αμερικάνικο Εμφύλιο και φτάνει στη γλυκιά εκδίκηση του θριάμβου μέσα από τη μουσική του Μορικόνε που στιγματίζει την ατμόσφαιρα, δίνοντας στην ταινία χαρακτήρα...
Μια ομάδα ανθρώπων από επικηρυγμένους και φυγάδες βρίσκει καταφύγιο κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας.Στη στάση τους καταλαβαίνουν ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να φτάσουν στον προορισμό τους.
Ένα ευφυέστατο κι απολαυστικό γουέστερν που βασίζεται κυρίως στους μεστούς διαλόγους και τους σχεδιασμένους με ακρίβεια ήρωες.
Τα 8 πρόσωπα δεν είναι απλώς πιόνια σε μια σκακιέρα που μετατρέπεται σε παιχνίδι ζωής και θανάτου.
Είναι σύμβολα- χαρακτήρες ενός μυθικού «ηρωικού» κόσμου – που αποδομεί μοναδικά ο αμερικανός δημιουργός- τα οποία εγκλωβίζονται στο καταφύγιο για να «εξομολογηθούν» το αμαρτωλό παρελθόν τους.
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία – σενάριο Κουέντιν Ταραντίνο, μουσική: Ένιο Μορικόνε, με τους: Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Κερτ Ράσελ, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Τιμ Ροθ
Γουέστερν 2015 | Έγχρ. | Διάρκεια: 168'
Δευτέρα 11 Ιουνίου – Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 22:00
Γενική είσοδος 4 ευρώ