Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας προβάλει από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου έως το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 22:00 τη δραματική ταινία “Και Μετά Χορέψαμε”  στον θερινό κινηματογράφο “Μπαρμπής Βοζαλής” στον Μύλο του Παππά.

Τρίτη μεγάλου μήκους ταινία για τον γεωργιανής καταγωγής και γεννημένο στη Σουηδία Λεβάν Ακίν, η οποία ήταν και η πρόταση της Σουηδίας για τα
ξενόγλωσσα Όσκαρ, είναι ένα δράμα που ενισχύεται κυρίως από την υπέροχα ρευστή κινηματογράφηση της Λισάμπι Φριντέλ και τη γοητευτική παρουσία του χορευτή και ηθοποιού Λεβάν Γκελμπακιανί. 

Ένας νεαρός χορευτής θα ρισκάρει την πολυπόθητη θέση του στην Εθνική Ομάδα Χορού της Γεωργίας, όταν γνωρίσει τον ελκυστικό και επίσης χορευτή Ιρακλί, ο οποίος θα του ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τη συντηρητική κοινωνία της χώρας τους. 

Πρόκειται για μια ταινία που θα μας ταξιδέψει μέχρι την Γεωργία για να μας διηγηθεί μια όμορφη ιστορία ενηλικίωσης και αγάπης. Μια ειλικρινή και τρυφερή ιστορία. 

Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 105'
Γεωργιανή ταινία, σκηνοθεσία Λεβάν Ακίν, με τους: Λεβάν Γκεμπαλχιάνι,
Μπάχι Λαβισβίλι, Άνα Γιαβακισβίλι
Γενική είσοδος 4 ευρώ