Αυτή τη Δευτέρα  20/8 η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας είναι πάλι κοντά στους αγαπημένους της μικρούς φίλους με την ταινία animation ,παραγωγής 2004, «Οι Απίθανοι», διάρκειας 122’.

Από τους βραβευμένους με Oscar δημιουργούς του «Ψάχνοντας το Νέμο» έρχεται μια πανέξυπνη κωμική περιπέτεια γεμάτη δράση, γέλιο, απίθανους χαρακτήρες. Ο Κύριος Απίθανος, γνωστός ως σούπερ ήρωας, η γυναίκα του Έλεν , η περίφημη γυναίκα-λάστιχο, και τα τρία παιδιά τους Βάϊολετ, Ντας και Τζακ-Τζακ, αναγκάζονται από το Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων να ζήσουν μια ήρεμη ζωή, κρύβοντας τις εξαιρετικές τους ικανότητες. Όμως ο κύριος Απίθανος πλήττει αφόρητα ως ασφαλιστής και, αν και δεν βρίσκεται πια στην καλύτερή του φόρμα, θα αρπάξει την ευκαιρία για μια μυστική αποστολή. Πολύ γρήγορα θα καταλάβει ότι θα χρειαστεί σούπερ δύναμη από την σούπερ οικογένεια για να σώσουν τον κόσμο από την καταστροφή. Θα τα καταφέρουν; 

Η ταινία ήταν υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ στις κατηγορίες ήχος και πρωτότυπο σενάριο, κερδίζοντας τα βραβεία καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και μοντάζ ηχητικών εφέ.

Η προβολή όπως πάντα θα γίνει στον κήπο του Νηπιαγωγείου στις 9.15 το βράδυ.

Η είσοδος είναι δωρεάν.