Αυτή την Τετάρτη 30/8  θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας του Δ.Κιλελέρ , στο προαύλιο του Νηπιαγωγείου, το θρίλερ αγωνίας «Περίμενε μέχρι να νυχτώσει»(1967) με μια Όντρεϊ Χέπμπορν, σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από εκείνον του ασχημόπαπου που γίνεται κύκνος. Ο ρόλος αυτός της χάρισε την πέμπτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου, το οποίο έχασε από την Κάθριν Χέπμπορν για την ταινία του 1967 "Μάντεψε ποιος θα'ρθει το βράδυ" (Guess Who's Coming To Dinner). Στην ταινία αυτή παραγωγός ήταν ο Mel Ferrer, την περίοδο που οι δυο τους έπαιρναν διαζύγιο.
Η Σούζι είναι μια τυφλή γυναίκα που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα σα να βλέπει κανονικά. Κι αυτό γιατί ο άντρας της θέλει να είναι ικανή να επιβιώσει χωρίς κανένα πρόβλημα τις στιγμές που μένει μόνη της στο σπίτι και να μην κινδυνεύει από μικροατυχήματα. Όταν όμως μια κοπέλα που κουβαλάει μια κούκλα στην οποία υπάρχει κρυμμένη ηρωίνη, την αφήνει στα χέρια του συζύγου της Σούζι, ο οποίος την παίρνει στο σπίτι, η Σούζι προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με δύο απατεώνες που προσπαθούν να βρουν την κούκλα και καλείται να τα καταφέρει βασιζόμενη στις υπόλοιπες αισθήσεις της.
Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Φρέντρικ Νοτ, το οποίο μετέφερε στη μεγάλη οθόνη ο σκηνοθέτης Τέρενς Γιανγκ, τον οποίο η Χέπμπορν, είχε περιποιηθεί ως εθελόντρια νοσοκόμα στον Ερυθρό Σταυρό κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Η ταινία έλαβε την 55η θέση στη λίστα του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου με τις 100 τρομακτικότερες ταινίες όλων των εποχών.
Αυτή και η επόμενη προβολή της θερινής περιόδου θα αρχίσουν στις 9 το βράδυ. Στην ταινία αυτή παραγωγός ήταν ο Mel Ferrer, την περίοδο που οι δυο τους έπαιρναν διαζύγιο.