Ο σκηνοθέτης της ταινίας Βασίλης Τσικάρας θα παρευρεθεί στην προβολή του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου στις 19:30 στα ΝΕΑ Victoria Cinemas για να προλογίσει και να συζητήσει με όλους εσάς τη νέα του ταινία!
Η «Πολιορκία», αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά ιστορική ταινία μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη Βασίλη Τσικάρα, μετά την «Έξοδο 1826». Η «Πολιορκία», παντρεύει τη μυθοπλασία και το ιστορικό γεγονός της μάχης της Μονής Δοβρά στη Βέροια, το 1822.
Λίγα λόγια για το έργο:
Μέσα στο πολεμικό - εχθρικό κλίμα της εποχής δύο οικογένειες συναντώνται σε ένα μοναστήρι προκειμένου να γίνει με μυστικότητα ένας γάμος. Αυτό όμως δεν περνάει απαρατήρητο. Μια προδοσία θα οδηγήσει έξω από το μοναστήρι χιλιάδες τούρκους στρατιώτες. Ο ηγούμενος της μονής, οι μοναχοί και τα μέλη των δύο οικογενειών, πιάνουν τα όπλα στα χέρια τους και η Πολιορκία ξεκινά. Μαζί της αρχίζουν επίσης, ένας αγώνας επιβίωσης κι ένας κύκλος αποκαλύψεων.
Δείτε την ταινία "ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ" καθημερινά στις 20:00 στα ΝΕΑ Victoria Cinemas! ---> http://www.victoria-cinema.gr/Playing-Now/poliorkia