Με την τελευταία ταινία του Πάολο Βίρτζι «Ταξίδι αναψυχής» ξεκινούν οι προβολές στο Χατζηγιάννειο, από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 19:00 και στις 21:30.
Οι βραβευμένοι με όσκαρ Έλεν Μίρεν και  Ντόναλντ Σάδερλαντ πρωταγωνιστούν σ’ ένα ταξίδι ζωής, αξέχαστο και γεμάτο συναίσθημα.
Ο Τζον και η Έλα έχουν μοιραστεί περισσότερα από πενήντα χρόνια υπέροχης κοινής ζωής. Στα ογδόντα τους, λαχταρώντας μια τελευταία περιπέτεια μαζί, αποφασίζουν να ξεφύγουν μακριά από τα ενήλικα παιδιά τους και τους γιατρούς.
Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Michael Zadoorian, η τρυφερή ταινία του Βίρτζι είναι μια πραγματική απόλαυση για το κοινό, γεμάτη χιούμορ και  στιγμές συγκίνησης.
Το «Ταξίδι Αναψυχής» πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως επίσημη συμμετοχή στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο 2017, στο Φεστιβάλ της Βενετίας και στο δικό μας Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
Η ερμηνεία της Μίρεν απέσπασε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α΄ Γυναικείου Ρόλου. Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία των δύο θρύλων πρωταγωνιστών, μετά από 27 χρόνια όταν και πρωταγωνίστησαν μαζί στο Bethune: The Making of a Hero.
Κομεντί 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 112'
Σκηνοθεσία Πάολο Βίρτζι με τους: Έλεν Μίρεν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κρίστιαν ΜακΚέι
Γενική είσοδος 4 ευρώ