«Το Τελευταίο μας Τανγκό» του Γκέρμαν Κραλ είναι η ταινία που θα προβληθεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 19:00 και στις 21:30 στο Χατζηγιάννειο, από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, κλείνοντας μια επιτυχημένη κινηματογραφική χρονιά.

«Το Τελευταίο μας Τανγκό» είναι πάνω απ’ όλα μια ιστορία αγάπης. Η ιστορία αγάπης ανάμεσα στους δύο πιο διάσημους χορευτές στην ιστορία του τάνγκο. Και η ιστορία της απέραντης αγάπης τους για το τάνγκο.

Η Maria Nieves Rego (80) και ο Juan Carlos Copes (83) γνωρίστηκαν όταν ήταν 14 και 17 αντίστοιχα και χόρεψαν μαζί για περίπου πενήντα χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια αγάπησαν και μίσησαν ο ένας τον άλλον και πέρασαν πολλούς επίπονους χωρισμούς, αλλά πάντα στο τέλος γύριζαν πίσω ο ένας στον άλλον.

Τελικά, αυτός την άφησε για μια γυναίκα 20 χρόνια νεότερή του, με την οποία και έκαναν μαζί δύο παιδιά.

Τώρα, στη δύση της ζωής τους, ο Juan και η Maria θέλουν να μοιραστούν την ιστορία της αγάπης και του μίσους τους.

Στην ταινία, οι δυο τους λένε την ιστορία τους σε μια ομάδα νέων χορευτών και χορογράφων τάνγκο από το Μπούενος Άιρες, οι οποίοι και μεταμορφώνουν τις πιο όμορφες, συγκινητικές και δραματικές στιγμές του ζευγαριού σε εκπληκτικές τανγκο-χορογραφίες.

Πίσω από τις θεαματικές χορευτικές φιγούρες, η ταινία αναδεικνύεται ένα συναρπαστικό love story, δεμένο με το λατινοαμερικανικό πάθος του τάνγκο.

Βιογραφική 2015 | Έγχρωμη | Διάρκεια: 85'

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Γκέρμαν Κραλ με τους: Μαρία Νιέβες Ρέγο, Χουάν Κάρλος Κόπες

Γενική είσοδος 4 ευρώ