Μία ιστορία που ραγίζει την καρδιά σου κι ένας έρωτας που στην κλέβει. 

Αυτά είναι τα “Ραγισμένα όνειρα” του Φλαμανδού σκηνοθέτη Φέλιξ Φον Γκρόνινγκεν που θα προβάλλει την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 19:00 και στις 21:30 στο Χατζηγιάννειο, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας. 

Βραβευμένη ταινία στο Βερολίνο και στην Τραϊμπέκα, υποψήφιο για πέντε Ευρωπαϊκά Βραβεία, είναι μία υπέροχη δραματική κομεντί με χαρακτηριστικό soundtrack, που αφηγείται πώς βιώνει ένα νεαρό ζευγάρι τον τραγικό χαμό του παιδιού του. 

Η Ελίζ και ο Ντιντιέ είναι μαζί εφτά παθιασμένα χρόνια. Όταν η μικρή τους κόρη Μέιμπελ βρεθεί αντιμέτωπη με μια βαριά ασθένεια, όλες οι έντονες στιγμές της σχέσης τους δείχνουν να έρχονται στην επιφάνεια. Αναπολούν τον κεραυνοβόλο τους έρωτα, το φλερτ, το πάθος, το γάμο τους, αλλά και τις ευτυχισμένες μέρες όταν η Μέιμπελ  πρωτοήρθε στη ζωή τους. Ένας πλήρης κύκλος ευτυχίας συμπληρώνεται.

Η θλίψη και το άγχος για τη μικρή τους κόρη, σταδιακά τους οδηγεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μάχονται κι ελπίζουν ότι η αγάπη τους θα αντέξει και δε θα τους απογοητεύσει. Η πραγματικότητα όμως είναι σκληρή και τους προλαβαίνει. 

Θα μπορέσει η αγάπη του ζευγαριού να νικήσει τη μοίρα;

O Φλαμανδός σκηνοθέτης Φέλιξ Φον Γκρόνινγκεν, παρουσιάζει μία υπέροχη δραματική, ρομαντική και βαθιά συγκινητική ιστορία, με δύο υπέροχους πρωταγωνιστές.

Βέλγιο, Ολλανδία, 2012, Εγχρωμο

Σκηνοθεσία: Φέλιξ Φαν Γκρόνινγκερ

Σενάριο: Καρλ Γιους, Φέλιξ Φαν Γκρόνινγκερ

Μουσική: Μπιορν Ερικσον

Πρωταγωνιστούν: Γιόχαν Χέλντενμπεργκ, Βέρλε Μπάτενς

Διάρκεια: 111 λεπτά

Γενική είσοδος 4 ευρώ