Παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν χθες το βράδυ την κεντρική πλατεία στην έδρα του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι όπου φωταγωγήθηκε  τα χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Υπό τα ακούσματα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τεμπών και τον χαρούμενων τραγουδιών των μικρών παιδιών που τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα,καθως και χριστουγεννιάτικο δρώμενο Κόλιαντα & Μέλιαντα ,ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος άναψε τα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Μακρυχωρίου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Κατατέγος, οι αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Σαίτης, Χρήστος Τσούγιας, Ιωάννης Αργυρίου , οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Μανώλης, Γιάννης Βλάγκας, Γεώργιος Κυρίτσης, Ευθύμιος Μπουζέκης, Αθανάσιος Καραναστάσης ,Δημήτρης Τσέτσιλας,Κώστας Νταφούλης η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Μαγαλιού ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ και πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας ,πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και μέλη αυτών , πρόεδροι Συλλόγων και φορέων της περιοχής πλήθος κόσμου.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκών  κα Πόπη Νάστου που είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης.
Ο κ.Κολλάτος ευχήθηκε  σε όλο τον κόσμο υγεία και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο.Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια ειρηνική, ελπιδοφόρα και δημιουργική χρονιά.
Τις καλύτερες ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα και καλη Χρονιά ,καλές και ευτυχισμένες γιορτές σε όλους σας .
Στο τέλος ο Αι Βασίλης μοίρασε δωράκια στους μικρούς  μας φίλους.
Την Διοργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Δ.Τεμπών -ΔΟΠΑΠΕΠ-Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου -Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου -Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρυχωρίου