Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται απο σήμερα το βράδυ και η τοπική Κοινότητα Πυργετού μετά την φωταγώγηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Δένδρου , από τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο , στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Την  εκδήλωση πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών ,η Χορωδία μικρών μαθητών του Πυργετού καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις που ετοίμασαν οι διοργανωτές δημιουργώντας μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, , ενώ εμπλουτίστηκε και με εντυπωσιακά βεγγαλικά.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της χαρούμενης γιορτινής ατμόσφαιρας και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2018, με υγεία και αισιοδοξία.  

Την εκδήλωση διοργάνωσε η τοπική κοινότητα Πυργετού με τον Σύλλογο γυναικών Πυργετού με την συμμετοχή του πολιτιστικού συλλόγου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  οι αντιδήμαρχοι κ.Αχιλλέας Διψάνας ,Αστέριος Σαίτης ,Κωνσταντίνος Τσεργάς,οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ.Ευθύμιος Μπουζέκης ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιος Λαίνας και μέλη του τοπικού συμβουλίου ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής πλήθος κόσμου .