Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί  Κυριακή 3 Φεβρουαρίου  στο ΚΑΠΗ Αιγάνης του Δήμου Τεμπών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος 2019.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος  και μέλη της Δημοτικής Αρχής, ενώ την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού πατέρας Νικηφόρος.
Σε δήλωση του ο κ. Κολλάτος αναφέρθηκε:
«Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για αυτούς τους ανθρώπους και να σταθούμε και εμείς με τη σειρά μας δίπλα τους με καλοσύνη και ανθρωπιά, όπως στάθηκαν και εκείνοι σε όλη τους τη ζωή.»
Ο Δήμος Τεμπών , έχει αποδείξει την ευαισθησία του απέναντι στα άτομα της Τρίτης ηλικίας, θέτοντάς τα στο προσκήνιο και όχι στο περιθώριο.
Να ευχαριστήσω τέλος τους υπαλλήλους  του ΚΑΠΗ & Βοήθεια στο Σπίτι που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους και ειναι δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.Βασίλης Ζάχος και Αστέριος Σαίτης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Αχιλλέας Διψάνας , Ευθύμιος Μπουζέκης,η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Ξανθή Ζησάκη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας Ζαφείρης όπου απεύθυνε και χαιρετισμό, ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας, μέλη τοπικού συμβουλίου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.
Τυχερός της χρονιάς ο κ.Τζόλας.