Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ταβέρνα  (ΑΓΝΑΝΤΙ) στα Μεσάγκαλα έκοψε την Κυριακή το πρωί ο Σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων Κάτω Ολύμπου (Σ.Ε.Α.Κ.Ο).
Η αίθουσα γέμισε με κόσμο, ενώ την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Δημητρης Σούλτης ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους της εκδήλωση και ευχήθηκε καλές θάλασσες και καλές ψαριές.
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος όπου στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά στους ψαράδες και αναφερθηκε στο Σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων, εναν δραστήριο σύλλογο οπου εκτός τον άλλων ειναι δίπλα στην δημοτική αρχή και στηρίζει τις προσπάθειες που κάνει ώστε μαζι με το σύλλογο να αντιμετωπίζουμε τα πρόβληματα που προκύπτουν στην περιοχή.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησε και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ.Γεώργιος Μανώλης καθως  και ο αντιδήμαρχος κ.Αχιλλέας Διψάνας.
Ακόμη στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μαιμάρης,Αθανάσιος Καραναστάσης,ο πρόεδρος του δημοτικού ωδείου Λάρισας κ.Νικολαος Καλτσάς,ο διοικητής του Α.Τ Τεμπών κ.Πρόδρομος Χαρισμανίδης ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής ,μέλη και φίλοι του συλλόγου.