Εκδήλωση διοργάνωσε το ΚΕ.Π Υγείας (Κέντρο Πρόληψης ) του Δήμου Τεμπών την Πέμπτη 6 Ιουλίου  στην αίθουσα του Δημοτικού Διαμερίσματος Συκουρίου.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η υπεύθυνη του ΚΕ.Π Υγείας,  Δημοτική σύμβουλος κα Γεωργία Τσιόπα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν για θέματα υγείας, ο Ιατρός κ. Μάριος Ξηρομερίτης με θέμα προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη και ο Ιατρός κ.Κων/νος Ανδριτσόπουλος με θέμα  προληπτικές εξετάσεις για το  καρκίνο του παχέος εντέρου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κων/νος  Κολλάτος που στον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για την νέα δομή στο Δήμο, για το ΚΕ.Π Υγείας και την λειτουργία αυτού, ευχαρίστησε τους Ιατρούς για την παρουσία τους  και όλους τους  παρευρισκόμενους. Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και σε άλλα τοπικά Διαμερίσματα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος  Κων/νος Νταφούλης ,ο Δημοτικός σύμβουλος κ.Γεώργιος Έξαρχος, ο Πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας, ο Πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Συκουρίου  Γεώργιος Καλότυχος,ο Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Όσσας  κ . Ιωάννης Μπίκας, η πρόεδρος τοπικής κοινότητας  Κυψελοχωρίου κα Πηλία Σουκουβέλου, η Συντονίστρια κα Μαυρουδή Μαρία  όπως και το προσωπικό  των κινητών μονάδων της 5ης Υγειονομικής  Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η κα Αλεξάνδρα Γούσιου και  η κα Παναγιώτα Γαλατσίδα από τη βοήθεια στο σπίτι του Δήμου Τεμπών, οι Διοικητικοί  Υπάλληλοι του ΚΕ.Π Υγείας και Δημότες του Δημοτικού Διαμερίσματος Συκουρίου.