Για μήνυμα νίκης, ενότητας και ενδυνάμωσης των σχέσεων των δημοτών και του δήμου Τεμπών έκανε λόγο χθες ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος μιλώντας σε μία εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Μακρυχώρι.

Στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Στις προθέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι η λειτουργία ενός δήμου χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς περιθωριοποιήσεις, ενός δήμου κοινωνικά δίκαιου, με ευαισθησία στα προβλήματα της καθημερινότητας, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τον κάθε δημότη.

Στις σκέψεις μας παραμένει περισσότερο από ποτέ η ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ απόφασή μας για υπέρβαση μικροπολιτικών – μικροκομματικών αγκυλώσεων, δίνοντας πρωτοβουλία σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις μιας βιώσιμης ανάπτυξης.

Έτσι με γνώμονα όλα αυτά, δημιουργήσαμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με βασικό μας μέλημα τα αυτοδιοικητικά ζητήματα -προβλήματα και μόνο, μακριά από την εμπλοκή των κομμάτων.

Είναι θεμιτό και απόλυτα σεβαστό ο καθένας να έχει την πολιτική του άποψη και θέση, άλλωστε έτσι λειτουργούν οι δημοκρατικές κοινωνίες.

Όμως στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν απαιτείται κομματική προσέγγιση, αλλά ήθος των διοικούντων, γνώση, όραμα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί δύο φορές στις εκλογικές αναμετρήσεις για τον Δήμο Τεμπών.

Εξάλλου σε μια εποχή, όπως αυτή που διανύουμε των τεράστιων αλλαγών, της παγκοσμιοποίησης, των κοινωνικών-οικονομικών αναταράξεων, όποιος μένει πίσω από πολιτι-κομματικές συνήθειες και οριοθετήσεις, είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου.

Για τη Δημοτική Αρχή που έχω την τιμή να  ηγούμαι, αποτελεί κορυφαία πράξη η επιβεβαίωση της συλλογικής προσπάθειας, της συμμετοχικής διαδικασίας και της συνεργασίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.​

Αφού έκανε μία πλήρη περιγραφή των όσων έγιναν μέχρι σήμερα λέγοντας ότι η δημοτική αρχή παρά τις δυσκολίες λόγω των μνημονίων, αλλά και των πολλών αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο σήμερα ο δήμος Τεμπών είναι οικονομικά εύρωστος με αυξημένα ταμειακά διαθέσιμα, οικονομική σταθερότητα και πλήρη αξιοπιστία, ενώ στους ισολογισμούς του παρουσιάζει καθαρά κέρδη.

“Σε στενή συνεργασία με το προσωπικό του δήμου, προβήκαμε στην σωστή οικονομική διαχείριση. Προτεραιότητά μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν:

Η μείωση των λειτουργικών δαπανών των υπηρεσιών του δήμου

Η μείωση των μισθωμάτων για τις υπηρεσίες του δήμου

Η μείωση στο ελάχιστο των ληξιπρόθεσμων οφειλών και η εξόφληση των δαπανών, από δικαστικές αποφάσεις που προέρχονταν από τους πρώην καποδιστριακούς δήμους.

Και πιστέψτε με ήταν πολλές οι δικαστικές εκκρεμότητες.

Αξιοσημείωτη είναι και η έρευνα του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών «ΚΕΦΙΜ», όπου κατατάσσει τον Δήμο Τεμπών στην 5η θέση πανελλαδικά, στην κατηγορία κόστος λειτουργίας του δήμου ανά κάτοικο, (δλδ, ποιες λειτουργικές δαπάνες βαρύνουν τον δημότη- έχουμε την μικρότερη επιβάρυνση), ενώ σημαντική διάκριση έχουμε αποσπάσει και στην εκτέλεση προϋπολογισμού, δηλαδή στην αξιοπιστία του οικονομικού προγραμματισμού, όπου ο Δήμος Τεμπών βρίσκεται στην 10η θέση πανελλαδικά.

Αν μη τι άλλο, πολύ σημαντικές εξελίξεις” υπογράμμισε ο κ. Κολλάτος κάνοντας αναφορά και στον τρόπο που κινήθηκε στα οικονομικά και στο θέμα των έργων η δημοτική αρχή λέγοντας:

“Ως Δημοτική Αρχή και ως στάση ζωής γενικότερα δεν ανήκουμε σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την οικονομική ασφυξία με την επιβολή νέων τελών.

Αντίθετα ανήκουμε σε εκείνους που πιστεύουν στη δημιουργία εσόδων από την προσέλκυση επενδύσεων στο δήμο μας, την εξοικονόμηση ενέργειας και την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας.

Αποψή μας και θέση μας είναι ότι η ανάκαμψη και η ανάπτυξη θα προέλθουν μέσα από τις τοπικές κοινωνίες με έργα ουσίας, άμεσης απόδοσης, με υψηλή προστιθέμενη αξία για την τοπική και εθνική οικονομία.

Η οικονομική συγκυρία και η περικοπή των πόρων έστρεψε το ενδιαφέρον μας στη μοναδική χρηματοδοτική πηγή των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια με υπομονή, επιμονή και με άριστο ανθρώπινο δυναμικό διοικητικό και τεχνικό, καταφέραμε να ωριμάσουμε, επικαιροποιήσουμε μελέτες και έργα που αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό των 70 εκ. ευρώ.

Σε αυτές τις προτάσεις περιλαμβάνονται έργα οδοποιίας, άρδευσης, αποχέτευσης, ύδρευσης, φραγμάτων, έργα αναπλάσεων, εξωραϊσμοί, ενεργειακή εξοικονόμηση και αναβάθμιση σχολείων, ανάδειξη θρησκευτικού –αρχαιολογικού –ιστορικού τουρισμού, ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρήσαμε σε βελτιώσεις επαρχιακών δρόμων, αθλητικών έργων και υποδομών, καθαρισμούς ρεμάτων που είχαν να καθαριστούν 50 χρόνια, αντικαταστάσεις υδρευτικών δικτύων, δημοτικών κτιρίων κ.α.

Από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και ΙΙ» εξασφαλίσαμε πιστώσεις που αγγίζουν τα 15 εκ. ευρώ.

Το τελευταίο επίτευγμα μας μέσα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», αφορά στην ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου στο Μακρυχώρι, που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Είναι ένα έργο που προήλθε μετά από τη συνεργασία του Δήμου Τεμπών και της Περιφέρειας Θεσσαλίας  προϋπολογισμού 1,6 εκ. ευρώ.

Ένα έργο σημαντικό που αναβαθμίζει τις υποδομές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και που αποτελούσε πάγιο αίτημα των μαθητών, εκπαιδευτικών, συλλόγων γονέων και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας.

Αυτό το έργο και όλα τα έργα της Δημοτικής Ενότητας Μακρυχωρίου που υλοποιήθηκαν, υλοποιούνται ή βρίσκονται σε διάφορα στάδια υλοποίησης, δημοπράτησης, σχεδιασμού, θα μας δοθεί η δυνατότητα να εκθέσουμε στο πλαίσιο της προεκλογικής μας επικοινωνίας και επίσης αναγράφονται σε ένα πολυσέλιδο έντυπο και καλό θα ήταν να έλθει σε γνώση και μελέτη όλων σας”.

Ο κ. Κολλάτος στη συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης σε όλους τους δημότες με στόχο τη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου λέγοντας:

“Το όραμα μας για το νέο Δήμο Τεμπών είναι η ανάπτυξη του σε όλα τα επίπεδα.

Για αυτό σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας, για να συνεχίσουμε αταλάντευτα το έργο μας.

Η δύναμή μας πηγάζει από τα μηνύματα εμπιστοσύνης και στήριξης που έρχονται καθημερινά από όλους του συνδημότες μας.

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας πω ότι είμαι υπερήφανος για την συνεργασία και την αποτελεσματικότητα όλων σας.

Είμαι υπερήφανος που σας γνώρισα. Που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια της αγαστής συνεργασίας, μια «χημεία», που μας επιτρέπει να λειτουργούμε συμπληρωματικά, με ξεκάθαρη στόχευση την επίλυση των προβλημάτων.

Με όλους εσάς υπάρχει μια σχέση αμφίδρομη.

Το αύριο μας ανήκει, αρκεί να το διεκδικήσουμε από σήμερα, με πίστη στις ιδέες και τις αξίες μας θα πάμε το δήμο μας μπροστά!

Θέλω να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά που βρίσκεστε εδώ, που μας εμπιστεύεστε και μας δίνετε δύναμη για τη συνέχεια.

Σε αυτό λοιπόν το σημείο και σε αυτόν τον τόπο, θέλω να ανανεώσω τις υποσχέσεις μου σε εσάς που με τιμήσατε, να εγγυηθώ ότι με όλη μου τη δύναμη και ορμή θα επιδιώξω αυτός ο δήμος να έχει το καλύτερο μέλλον.

Και ο συνδυασμός μας να είναι και πάλι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!

Πρέπει να ονειρευτούμε μαζί και να δημιουργήσουμε πάλι νέα δεδομένα για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας.

Συνεχίζουμε ως Δημοτική Αρχή να θέτουμε και να συνθέτουμε

Να ενώνουμε και να υπερασπιζόμαστε την κοινωνική συνοχή

Με την πείρα των προηγούμενων χρόνων γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι να αποφύγουμε, και φυσικά εσείς γνωρίζετε πλέον καλύτερα από τον καθένα ποιον έχετε απέναντί σας.

Κρατάμε άσβεστη την ελπίδα, επειδή ακριβώς έχουμε: «ΟΡΑΜΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Έχουν γίνει πολλά. Όμως δεν σταματάμε διότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα, η βούληση από την δική μας πλευρά είναι δεδομένη και με την υποστήριξη όλων σας συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας.

Ελπίζουμε, είμαστε αισιόδοξοι, χρειαζόμαστε την ενεργό συμμετοχή, σας θέλουμε αρωγούς στην προσπάθεια μας

Αυτός ο τόπος είναι ο τόπος μας!!!”

Ο δήμαρχος προχώρησε αμέσως μετά στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού κάνοντας λόγο για άξιους συνεργάτες και για ένα ψηφοδέλτιο νίκης. Οι υποψήφιοι που ανακοίνωσε χθες είναι:

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΤ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε ΝΕΣΣΩΝΑ

ΖΑΜΠΕΚΑ ΑΣΗΜΙΝΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ –ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΕ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΑΙΔΩ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΑΡΑΤΕΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΠΡ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ –ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ–ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε ΝΕΣΣΩΝΑ

ΝΤΑΝΑΒΑΡΑ ΑΡΓΥΡΩ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ) ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΟΝΝΩΝ- ΛΥΚΕΙΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

ΤΣΕΡΓΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ –ΒΙΟΛΟΓΟΣ- ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΟΥΓΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ( ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ 2η ΜΟΜΑ)

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ- ΔΑΣΚΑΛΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ- ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΠΑΠΑΚΑΝΑΚΗ-ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΥ ΜΑΙΡΗ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ- ΠΡΩΗΝ ΠΡ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ –ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΟΝΝΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΓΟΝΝΩΝ

ΤΣΙΟΠΑ- ΛΥΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ – – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ –ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΡ. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δ.ΤΕΜΠΩΝ

ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΘΩΜΑΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΣΟΥΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ –ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε ΓΟΝΝΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΙΓΑΝΗΣ)

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ- ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΖΑΡΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, ΠΡ. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΠΑΠΕΠΤ Δ.ΤΕΜΠΩΝ

ΝΤΟΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ- ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ- ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ

ΜΙΧΟΥ-ΠΑΛΑΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ- ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ «ANIMUS» ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

ΣΑΙΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ –Π.Ε ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΑΚΡΙΒΙΑΣ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΡΓΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΓΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΑΨΑΝΗΣ

ΔΙΨΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΕΜΠΟΡΟΣ –ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΤ- ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΖΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ- ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε Κ.ΟΛΥΜΠΟΥ

ΖΗΣΑΚΗ ΞΑΝΘΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ –ΠΡ.ΔΟΠΑΠΕΠΤ

ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑΤΑΣΑ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

ΜΠΟΥΖΕΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΔΑΣΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ –ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΟΥΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ – ΠΡΟΕΔΡΟΣΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

ΤΣΑΤΣΑΡΗ ΕΛΕΝΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ -ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

ΜΠΑΣΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ –ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΓΚΟΛΑΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΕΡΒΕΝΗ ΑΝΝΑ

ΖΙΑΒΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΙΓΓΛΕΖΟΥ – ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΧΑΡΟΥΛΑ

ΚΡΙΤΣΙΜΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΣΕΡΕΤΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

ΣΕΡΕΤΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ

ΔΗΜΟΥ – ΚΥΛΙΝΔΡΗ ΧΡΥΣΑ

ΚΑΝΑΒΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΑΛΙΧΟΒΑ ΖΩΗ

ΤΣΙΟΥΡΒΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΑΣΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ ΣΟΦΙΑ

ΝΤΟΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΟΥΒΑΣ ΦΑΝΗΣ

ΛΑΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΒΡΑΚΑΤΟΥ ΒΑΙΑ

ΛΙΑΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΡΑΚΟΥ – ΤΖΙΓΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ

ΡΟΥΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΩΓΩ

ΚΛΑΔΙΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΜΑΡΓΚΑ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΖΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΡΟΥΠΑ ΖΩΗ

ΚΑΛΤΣΙΔΟΥ ΝΙΚΗ

ΡΙΖΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΦΑΛΛΑΓΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΗΤΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΑΡΔΑΚΟΥΛΗ ΝΙΚΗ

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΑΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ

ΜΠΕΛΟΓΙΑ – ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΤΙΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΖΑΡΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΟΥΤΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΟΣΜΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

49.ΠΑΡΛΙΑΓΚΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΚΑΡΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΛΟΝΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

53.ΑΓΓΕΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

54.ΠΑΥΛΑΚΟΥΔΗ – ΛΙΩΡΑ ΒΑΣΩ

ΒΟΒΟΥΣΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΝΤΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΤΑΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΤΣΙΟΥΛΗ ΑΦΕΝΤΙΑ

ΚΑΤΣΙΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΟΞΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΟΞΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΑΔΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΛΙΤΑΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΝΝΑ

ΣΕΒΔΑΛΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΑΚΑΒΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κυρίες και κύριοι

Φίλες και φίλοι

Με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας συγκροτούμε μια ομάδα δυνατή και έμπειρη!

Μία ομάδα που θα δώσει προοπτική ανάπτυξης στον τόπο μας.

Για αυτό δώστε μας την ευκαιρία να ανοίξουμε την αυλαία για ένα μέλλον ακόμη πιο δημιουργικό για το Δήμο Τεμπών!

Από το Μακρυχώρι ξεκινάμε έναν νικηφόρο αγώνα για την επίτευξη των στόχων μας!

Εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία με αγωνιστικότητα, ήθος και αξιοπρέπεια.

Είναι βέβαιο ότι οι δημότες μας θα εναποθέσουν τις προσδοκίες τους, σε ανθρώπους που δοκιμάστηκαν επιτυχώς μέσα από τη δράση τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!

Το ΟΡΑΜΑ είναι ΚΟΙΝΟ!!!

Το αύριο μας ανήκει και το διεκδικούμε από σήμερα!!!