Τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Παιδείας Τεμπών κ. Αθανάσιο Λιακατά και τη μουσικολόγο κ. Βασιλική Κοσμάνου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα και συζητήθηκαν θέματα αμφίπλευρου ενδιαφέροντος όπου επιβεβαιώθηκε η σύμπλευση και η αμοιβαία πρόθεση για αγαστή συνεργασία.

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Γ. Μανώλης δήλωσε: «Με πολλή χαρά επισκέφτηκα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία και ταύτιση στα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει κοινό πεδίο σε μια σειρά θεμάτων με την Εκκλησία. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας είναι ένας φωτισμένος Ιεράρχης, με ευρυμάθεια και η συνεργασία μαζί του είναι πάντα γόνιμη και ευχάριστη.

Η προβολή και η ανάδειξη των θρησκευτικών μνημείων του Δήμου Τεμπών είναι από τις προτεραιότητές μας, γι’ αυτό και η τακτική επικοινωνία και συνεργασία μαζί του είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Ο Δήμος Τεμπών θα στέκεται πάντα δίπλα στην τοπική Εκκλησία για την κοινή ωφέλεια της τοπικής κοινωνίας».