Επί ποδός όλα τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών περιοχής Συκουρίου για τις προετοιμασίες της 19ης Γιορτής Αμυγδάλου. Το ΣΤΕΚΙ του Συλλόγου μοσχομύρισε από τις γλυκιές μυρωδιές της κανέλας, της βανίλιας και του ψημένου αμύγδαλου.

Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Συκούριο το Σάββατο 21/9 στους Μύλους (Λαογραφικό Μουσείο) και τη Κυριακή 22/9 στη Βιβλιοθήκη Συκουρίου (Ημερίδα), έχει ολοκληρωθεί, περιλαμβάνοντας και διασκέδαση αλλά και ενημέρωση  για τους ενδιαφερόμενους αμυγδαλοκαλλιεργητές.

Για ευνόητους λόγους εντάχθηκε στο πρόγραμμα η προγραμματισμένη Αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοσιών Συκουρίου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στη Βιβλιοθήκη από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους, τους λάτρεις των αμυγδαλογλυκισμάτων που για μια ακόμη χρονιά έστω και για λίγο θα γλυκάνουν την ζωή μας, αλλά και για όσους θέλουν να περάσουν ευχάριστα με καλή λαϊκή μουσική και παραδοσιακό τραγούδι και χορούς.

Ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου, ο Δήμος Τεμπών (Δημ. Κοινότητα Συκουρίου) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση σας περιμένουν.