Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» του Δήμου Τεμπών, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο αναφέρονται τα εξής:

"Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος φωτογραφίζονται και επιδεικνύουν έργα πού κάποιοι άλλοι κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τελεσφορήσουν.

Συζητήθηκε λοιπόν  η σύνδεση του Συκουρίου χωρίς να κληθεί και χωρίς να γίνει καμιά αναφορά στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Το μόνο που αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ήταν το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και πλάνο της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ ,το οποίο θα τύχει θετικής ανταπόκρισης απο τούς πολίτες.

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ,ότι ως προηγούμενη Δημοτική Αρχή με αποφάσεις του τότε Δημοτικού Συμβουλίου, με συναντήσεις, επαφές με την τότε ηγεσία του Υπουργείου Περιββάλοντος & Ενέργειας, με τον Δ/ντη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ καθώς και με την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης τη 17η Μαιου 2019, άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Χαρακτηριστική η δήλωση του Γενικού Διευθυντή κ. Μπακούρα Λεωνίδα,οτι το πρώτο εξάμηνο του 2020,η περιοχή του Συκουρίου θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο".

Στιγμιότυπο από την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης.