Ακόμη μία πολύ επιτυχημένη  εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών Μακρυχωρίου ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μακρυχωρίου.
Στην εθελοντική αιμοδοσία στο Μακρυχώρι  παραβρέθηκε  σήμερα το πρωί και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος όπου σε δήλωση του τόνισε:
«Συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες, αποτελείται υγιές παράδειγμα προς μίμηση για τους όλους νέους, προσφέροντας αίμα, προσφέροντας ζωή!
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο, ότι για άλλη μια φορά, οι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και απέδειξαν την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς τους συνανθρώπους τους, που καλύπτονται μέσα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μακρυχωρίου.
Ως Δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σε δραστήριους συλλογους όπως ειναι ο Σύλλογος Αιμοδοτών Μακρυχωρίου  και θα συνεχίσουμε να πράττουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε το μέλος του τοπικού συμβουλίου και υπεύθυνη αιμοδοσίας  κα Αποστολίνα Σαίτη και η Διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λ κα Μαίρη Χατζητάκη όπου έχει αρεστή συνεργασία με τον σύλλογο και την κα Σαίτη.
Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαίτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσέτσιλας και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας.