Στα ιστορικά Αμπελάκια περπάτησε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης , όπου δέχτηκε το θερμό καλωσόρισμα των κατοίκων της περιοχής.

Συζήτησε μαζί τους για την κληρονομιά που διαθέτει η περιοχή σε Πολιτισμό και Γεωργία, κεφάλαια ισχυρά που ενισχύουν την αξία της, μέσα από το Λαογραφικό-Ιστορικό Μουσείο και την ομάδα παραγωγών κάστανου που κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες να περάσουν το δυναμικό Συνεταιρισμό τους, έξω από τα σύνορα.

Την αναγκαιότητα άμεσων ενεργειών και κινήτρων για να γυρίσουν οι νέοι πίσω στον τόπο τους, που έχει ιστορία και προοπτικές ανάπτυξης επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης, μιλώντας στους νέους που κρατούν αντιστάσεις στα δεινά των τελευταίων ετών, παραμένοντας στα Αμπελάκια.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε τους Γόννους, στην καρδιά του Δήμου Τεμπών όπου οι κάτοικοι κάλεσαν στα τραπέζια τους το Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, για κουβέντα που αφορούσε την καθημερινότητά τους και τις πολιτικές εξελίξεις.

Πλούσιο σε συζήτηση ήταν και το κεντρικό τραπέζι που κάθισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης, μαζί με το νέο Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη και καλούς φίλους, όπου τέθηκε το ζήτημα του κέντρου υποδοχής προσφύγων στο Κυψελοχώρι. Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας είπε και  πάλι "όχι" στη λειτουργία της νέας δομής, κάτι που επισήμανε επανειλημμένα και μέσα από τις παρεμβάσεις του προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής , καλώντας και τον ίδιο να σεβαστεί τις φωνές των κατοίκων της περιοχής.  

Ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση και για τον οδικό άξονα Γόννων-Ροδιάς, που η δρομολόγησή του εμπράκτως τόνισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης, θα ανοίξει δρόμους για τη βελτίωση της καθημερινότητας, της ασφάλειας και της ποιότητας των πολιτών.