Σε ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών, κ. Κώστα Κολλάτου, αναφέρονται τα εξής:

"Σταματήστε επιτέλους κ. Μανώλη με μεθόδους πού θυμίζουν άλλες εποχές να παραπληροφορείται τους δημότες.

Στην ανακοίνωση της παράταξης μας σχετικά με τις αναπλάσεις οικισμού Συκουρίου καταστήσαμε σαφές ότι η διαφωνία μας δεν έγκειται στην ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ του έργου-εξάλλου για το λόγο αυτό εκπονήσαμε την αρχιτεκτονική μελέτη-αλλά για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ και ΠΛΗΡΗ παρέμβαση του.

Μην επιδιώκετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις άρνησης.

Καμία απολύτως μομφή στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Εξάλλου είναι γνωστή η εμπιστοσύνη μας προς αυτή, όπως και η ενίσχυση της με κρίσιμες ειδικότητες (πολιτικό μηχανικό, τοπογράφο, μηχανολόγο) κατά την διάρκεια της θητείας μας.

Η αρχιτεκτονική μελέτη που κληρονομήσατε περιελάμβανε μεταξύ των άλλων και την αξιοποίηση του ελεύθερου χώρου ανατολικά του κτιρίου-Δημαρχείου όπου σχεδιαστικά προτείνονταν επιμήκεις διάτρητες μεταλλικές κατασκευές που θα όριζαν το νότιο και δυτικό όριο του χώρου.

Μορφολογικά,οι κατασκευές αυτές αφενός αναπλήρωναν το τοιχίο του γηπέδου που προσπαθείτε να κάνετε «σημαία» και αφετέρου δημιουργούσε  μια σύνδεση με την ημιτελή κατασκευή του κτιρίου-Δημαρχείου, βελτιώνοντας αισθητικά το τοπίο.

Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι η παράταξη μας ψήφισε θετικά την μελέτη ολοκλήρωσης του κτιρίου και την ένταξη του στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Α.  ΤΡΙΤΣΗΣ» αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι δεν κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.

Σ´οτι αφορά τις επιδείξεις επί χάρτου για 9 χρόνια όπως διατείνεστε, έρχεται να σας διαψεύσει η πληθώρα έργων που κληρονομήσατε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και υλοποιούνται σήμερα χωρίς να έχετε το πολιτικό θάρρος να το αναγνωρίσετε.

Τέλος κ. Μανώλη στην Δημοκρατία επιτρέπεται η έκφραση όλων των απόψεων-προτάσεων και μην δυσανασχετείτε κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για τις πολιτικές σας επιλογές και πρακτικές".