Σε ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου αναφέρονται τα εξής:

"Δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός οτι ο κ.Μανώλης ανέλαβε συνήγορος υπεράσπισης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ΕΡΓΟΣΕ και της παραχωρησιούχου.

Σ´αυτή την αυτόκλητη φάνταζομαι ιδιότητα του προσέθεσε και τον ρόλο του σωτήρα του Δ .Τεμπών από την πανδημία του κορονοιού.

Αναρωτιέται  δηλαδή τι θα συνέβαινε στο Δήμο μας,αν την δύσκολη αυτή περίοδο δεν ειχε την ευθύνη διοίκησης,η παράταξη του.

Μέγιστο δείγμα αλλαζονείας....

Ειναι σίγουρο οτι η οποιαδήποτε αντίδραση του υπήρξε με μεγάλη καθυστέρηση.

Αλήθεια κ.Μανώλη δεν ακούγατε τις διαμαρτυρίες των δημοτών της Δ.Ε Κ.Ολύμπου για την μείωση των δρομολογίων του προαστιακού και την καθυστέρηση των εργασιών συντήρησης της γέφυρας ;

Αν όπως λέτε είχατε συναίσθηση των προβλημάτων που δημιουργούνται σε δημότες και επαγγελματικές ομάδες γιατί δεν τους ενημερώσατε;

Σαφώς και επιδείξατε για μία ακόμη φορά μειωμένα αντανακλαστικά.

Την προηγούμενη Κυριακή δημοσιεύματα στον γραπτό & ηλεκτρονικό τύπο έκαναν λόγο για καθυστερήσεις στις εργασίες συντήρησης της γέφυρας Τεμπών  .

Δεν διακρίναμε κάποια ενόχληση η ανησυχία από την πλευρά της ΔημοτικήΣ Αρχής.

Το μόνο πού σας ενόχλησε ήταν η δική μας αναφορά στό ερώτημα γιατί δεν «βιάζεται» η εταιρία να ολοκληρώσει το έργο.

Αν ειναι δυνατόν!!

Ανατρέξαμε στά πρακτικά της συνεδρίασης(7-10-2019),όπου σχετικά με την συντήρηση της γέφυρας ,στην διάρκεια της ενημέρωσης αναφέρετε: «Την 21-10-2019,την μεθεπόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στό ανω τμήμα του οδοστρώματος της γέφυρας με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία θά διεξάγεται μέσω των σηράγγων καθ´ολη την διάρκεια των επισκευών ,οι οποίες θά διαρκέσουν 6 ΜΗΝΕΣ».

Εξι μήνες σημαίνει τέλη Απριλίου,ουτε τέλη Ιουνίου,ουτε τέλη Αυγούστου.

Ποιός λοιπόν παραπληροφορεί την κοινή γνώμη ,τούς δημότες καί τις επαγγελματικές ομάδες;

Μας εγκαλείτε ακόμη ,οτι δεν επικοινωνούμε μαζί σας να μάς ενημερώσετε...

Παραπληροφόρηση 2η.

Μέ υπόμνημα μας στις 28-4-2020 ,στην διά «περιφοράς» συνεδρίαση του ΔΣ,αιτηθήκαμε να υπάρχει περιληπτική ενημέρωση από την πλευρά σας σε ζητήματα πού απτονται της υγειονομικής κρίσης και της καθημερινότητας.

Ουδέποτε μας ενημερώσατε για οτιδήποτε.

Η επικοινωνιακή και η προσωπική σας προβολή εξαντλείται σε φωτογραφήσεις έργων κσι συμβάσεων,πού οταν προσπαθούσαμε να ωριμάσουμε και να  υλοποιήσουμε τα χαρακτηρίζατε και τότε μακέττες οπως πχ (Αποχετευτικά εργα Συκουρίου,Γόννων,Πυργετού,Φυσικό αέριο,,Δημοτικό Σχολείο Μακρυχωρίου,Αγροτική Οδοποιια Πουρναρίου,Ταμιευτήρας Πουρναρίου-Αμπελακίων,Παιδικός σταθμός Πυργετού,παιδικές χαρές,ασφαλτοστρώσεις παραλίας,έργα ενεργειακής αναβάθμισης,αντικατάσταση έργων ύδρευσης κα).

Τελος ειναι γνωστό σ´ολους τους δημότες μας,οι ενέργειες και οι προσπάθειες πού καταβάλλαμε για την κατασκευή του ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό.

Ας σταματήσετε  λοιπόν τα ειρωνικά σχόλια και ας συνεχίσετε τις προσπάθειες γιά την υλοποίηση του έργου.

Πάντως μέχρι σήμερα ο κ.Μανώλης δεν μας ενημέρωσε για τις ενέργειες του,ενώ στο πρόσφατο συνέδριο Υποδομών που διεξήχθη στή Λάρισα,η απουσία του Δημάρχου υπήρξε εκκωφαντική.

Τελειώνοντας του υπενθυμίζουμε,οτι οι δημότες τον εξέλεξαν για να υπερασπίζετε τα συμφέροντα τους και όχι να παριστάνει τον «κυβερνητικό» εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των  παραχωρησιούχων."