Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Έξαρχος, συναντήθηκε σήμερα  με τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο εκφράζοντας τη βούλησή του να είναι ξανά υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες εκλογές.
Ο Δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Κολλάτος σε δηλώσεις του τόνισε: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Γιώργος Έξαρχος, ένα εξαιρετικά έμπειρο, δραστήριο στέλεχος της αυτοδιοίκησης, εμπιστεύεται, υποστηρίζει και θα είναι ξανά υποψήφιος με την παράταξή μας «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης».
Οι οργανωτικές του ικανότητες είναι αποδεδειγμένες, η αγάπη του για τον τόπο μας επίσης και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η συμμετοχή του στην κοινή προσπάθεια, μόνο οφέλη θα έχει για τον τόπο μας.
Μαζί και με τον Γιώργο, προχωράμε σε αυτόν τον όμορφο και συνάμα απαιτητικό αγώνα. Συνεχίζουμε μαζί και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
Ο κ. Έξαρχος σε δήλωση του τονίζει: Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 θα βρίσκομαι για ακόμη μια φορά στο πλευρό του Κώστα Κολλάτου, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο  «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης».
Προσωπικά, πιστεύω πως η ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά είναι προσφορά και υποχρέωση όλων, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα. Ανήκω στη γενιά της αλληλεγγύης, που το πρόβλημα και η ανάγκη του γείτονα ήταν υπόθεση και φροντίδα όλων.
Στον συνδυασμό μας παλεύουμε όλοι συλλογικά για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση του τόπου μας , καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.
Στόχος μας η αναβάθμιση και η ανάδειξή του τόπου μας, καθώς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.
Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, τα οποία θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια».