Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι μουσικές εκδηλώσεις  που διοργάνωσε η μουσική σχολή του Δ.Τεμπών για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές της μουσικής σχολής μικροί και μεγάλοι τραγουδήσανε και παίξανε την Παρασκευή το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Πυργετού, καθώς και την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στο Συκούριο.
Στον Πυργετό την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε  η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Ξανθή Ζησάκη όπου ευχαρίστησε τους καθηγητές για την άψογη δουλειά που κάνουνε στην μουσική σχολή.Ευχήθηκε στους μαθητές: "καλο καλοκαίρι και την νέα χρονιά να είμαστε πάλι εδώ μαζι ,καθώς  πρόθεση μας είναι του χρόνου να έχουμε περισσότερες εγγραφές στην μουσική σχολή".
Στο Συκούριο ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους της δημοτικής αρχής και ευχήθηκε καλο καλοκαίρι  στους μαθητές της σχολής και τους καθηγητές.
Επίσης της εκδηλώσεις της μουσικής σχολής παρακολούθησαν  ιερείς των ενοριών του Πυργετού και αντίστοιχα του Συκουρίου ,οι αντιδήμαρχοι κύριοι Κώστας Νταφούλης ,Αχιλλέας Διψάνας,Κώστας Τσεργάς ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Χρήστος Τσάτσαρης  Ευθύμιος Μπουζέκης ,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πυργετού κ.Αθανασιος Λαίνας,ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής καθως και γονείς των μαθητών.