Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στην ταβέρνα (Τα πλατάνια ) στο Πουρνάρι .
Στην διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας με την ευλογία του Ιερέα πατέρα Πέτρο και ακολούθησε  η βράβευση των παιδιών του χωριού που πέρασαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Οι μαθητές που βραβεύτηκαν για το έτος 2018 που περάσανε σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ειναι οι :Αβδανά Ερμιόνη, Νικολέτα Γκανάτσιου, Αθανασία Χαλίτσιου ,Νικόλαος Ρωμάνος ,Ιωάννης Γιακουβής ,Λάμπρος Μπάνος ,Λάμπρος Μπούτος ,Δημήτριος Χαλίτσιος ,Ελένη Χαλίτσιου,Δήμητρα Ζιάκα και Κωνσταντίνος Κίτσιος
Στην  ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάμπρος Ζάρρας είπε :
 Φίλοι προσκεκλημένοι, μέλη του Συλλόγου.Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού  Εκπολιτιστικού  Συλλόγου, σας καλωσορίζω στον ετήσιο χορό μας και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας,σας ευχόμαστε  καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχισμένο, δημιουργικό και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα το 2018.
Στην εκδήλωση έκανε χαιρετισμό και ο αντιδήμαρχος κ.Αχιλλέας Διψάνας .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος , οι Αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαίτης,Αχιλλέας Διψάνας και Ιωάννης Αργυρίου  , οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης, Αθανάσιος Καραναστάσης,Χρήστος Τσάτσαρης,Ευθύμιος Μπουζέκης,Δημήτρης Μαιμάρης,Δημήτρης Τσέτσιλας ,Γεώργιος Νικολάου ,καθώς ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ελάτειας κ.Αντώνιος Γκανάτσιος και Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος  .