Ολοκληρώθηκε χθες αργά το απόγευμα το τουρνουά Beach Soccer που διεξήχθη με επιτυχία στην παραλία Αιγάνης  στην περιοχή Μεσάγκαλα δίπλα στο beach bar- Del sol.
Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ειχε ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ .
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του ΦΥΚΙ που στον τελικό κέρδισε την ομάδα Fyres .
Την απονομή στην κυπελούχου νικήτρια  ομάδα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος που ευχαρίστησε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά  που διοργάνωσε ο Δήμος Τεμπών.
Την απονομή μεταλλίων σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν πραγματοποίησε η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Ξανθή Ζησάκη,ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας Ζαφείρης και στον δεύτερο νικητή στην ομάδα Fyres το κύπελλο παρέδωσε ο αντιδήμαρχος κ.Βασίλης Ζάχος.

Τον τελικό παρακολούθησαν και παραβρέθηκαν και στις βραβεύσεις ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δ.Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Νικολάου, η δημοτική σύμβουλος κα Ελευθερία Πανάγου, ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου & αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας,τ α μέλη του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Στέλα Κωσταρέλου και Βασίλης Μπάκαβος,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.
Η διοίκηση του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών θα ήθελε να ευχαριστεί θέαμα τον διαιτητή του αγώνα και μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλη Ρούπα που για δεύτερη χρονιά και για πέντε ημέρες ηταν εκεί και έδωσε τον δικό του αγώνα καθως και το beach bar- Del sol για την στήριξη του στο τουρνουά.