Με μέλη του νεοεκλεγέντος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Μακρυχωρίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, στο γραφείο του στην έδρα του Δήμου. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Τσιτούρας, η Γραμματέας του Συλλόγου κα Βανέσα Νάρη και η ταμίας του Συλλόγου κα Χρυσάνθη Μυλωνά.

Κύριο θέμα της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση του συλλόγου σχετικά με την πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου διδακτηρίου στο δημοτικό σχολείο Μακρυχωρίου, οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο του Νηπιαγωγείου, αλλά και στις αίθουσες του παλαιού Νηπιαγωγείου για τη βελτίωση των υποδομών των σχολικών μονάδων, καθώς και η κατάθεση προτάσεων που αφορούν κυρίως την ασφάλεια και την υγιεινή των παιδιών.

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την επίσκεψή τους, τους ευχήθηκε δύναμη και επιτυχίες στα νέα τους καθήκοντα και υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των μικρών μαθητών. Προτεραιότητά μας, τόνισε ο Δήμαρχος, είναι η εκπαίδευση και η διασφάλιση εξαιρετικών συνθηκών μάθησης σε όλους τους μαθητές του Δήμου μας. H νεολαία μας είναι η συνέχεια, είναι το αύριο.