Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Σάββατο το  βράδυ στην ταβέρνα (Τα πλατάνια ) του κ. Ιωάννη Πίβουλα στο Πουρνάρι  το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυ­νηγετικού Συλλόγου Περιοχής Συκουρίου με πολλές ευχές προς όλους τους κυνηγούς για καλή χρονιά.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Γεώργιος Μπέλτσιος  και το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου ευχαρίστησε  τα μέλη , που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν κοντά στο σύλλογο καθώς και τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο που ειναι δίπλα και στηρίζει τον κυνηγετικό σύλλογο και ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος δήλωσε: να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία δύναμη αισιοδοξία υπομονή και δημιουργικότητα και στους αγαπητούς φίλους κυνηγούς πάντα να ειναι εύστοχοι ,καλα κυνήγια και όχι ατυχήματα . Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να ειμαι έδω δίπλα σας σε ένα δραστήριο σύλλογο οπως ειναι ο κυνηγετικός σύλλογος περιοχής Συκουρίου . Είστε ένας σύλλογος συμπαραστάτης του δήμου μας, συμμετέχετε σε πολλές κοινές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται ,μας διαφυλάττετε την δασική περιοχή,είστε εσείς που άμεσα ως εθελοντές μαζί με το Δήμο διασώζεται τα δάση μας απο πυρκαγιές ,πάντα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων ως δημοτική αρχή  θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε την προσπάθεια σας
Στην εκδήλωση του συλλόγου παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Κώστας Νταφούλης ,Δημήτρης Τσέτσιλας ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ,ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ.Ευάγγελος Μπαλατσός όπου και πραγματοποίησε και χαιρετισμό ,η δασάρχης κα Ελένη Μπουζάνα,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής καθως και φίλοι του συλλόγου .