Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο  νεοεκλεγείς δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλη δήλωσε τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, στις Σχολές που επέλεξαν, σηματοδοτεί για όλους σας μια καινούργια αρχή, ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου συγχαρητήρια επίσης, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς τους. Η συμβολή τους, καθ' όλο το διάστημα της πολύχρονης, κοπιαστικής προετοιμασίας, υπήρξε καθοριστική.

Ωστόσο, όσοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη δοκιμασία αυτή, να το θεωρήσουν ως αφορμή για μία νέα προσπάθεια. Ας έχουν υπομονή, επιμονή, αγάπη, θάρρος και να είναι σίγουροι ότι θα επιτύχουν!

Άλλωστε, σε καμία περίπτωση δεν εξαρτάται ἡ ευτυχία στη ζωή μόνο απὸ την αποτυχία ή επιτυχία στις εξετάσεις. Αναμφίβολα θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στην ζωή τους, για να δικαιωθεί ο μόχθος τους και να επιτευχθούν τα όνειρά τους».