Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου o Μ.Ε.Σ. Απανταχού Παραποταμιτών «Προφήτης Ηλίας» πραγματοποίησε τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του συλλόγου του στο κέντρο «ΝΕΡΑΙΔΑ».  Ήταν μια όμορφη βραδιά, όπου τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου,  παρουσίασαν χορούς του τόπου μας.
Στον χορό παρευρέθηκε, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Αθ. Καραναστάσης, Δημ. Μαϊμάρης, και Γ. Ντόντος,  η Πρόεδρος της  τοπικής κοινοτήτας Παραποτάμου κ. Μαρία Αβραμούλη, οι υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Κώστας Αποστόλου και Παύλος Μπουλώτας.
Και η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο, κρατώντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τη συνοδεία της καταπληκτικής  ορχήστρας του Κώστα Σμόλικα (κλαρίνο) και της Παγώνας Αθανασίου (τραγούδι).
Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και τα μέλη του Μ.Ε.Σ., στα παιδιά των χορευτικών τμημάτων, στους γονείς και σε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου και φυσικά στον  χοροδιδάσκαλο κ. Μιχάλη Τσακνάκη.