Ο “κουμπάρος” του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρος Σωτηρίου, απαντά στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κολλάτο:

"Δεν περίμενα πράγματι κάτι διαφορετικό, κάτι ανθρώπινο, μια συγνώμη, από τον συγχωριανό μου κ. Κολλάτο. Επειδή όμως στην ανακοίνωση του φωτογραφίζει εμένα και την οικογένειά μου, αναφερόμενος σε "κουμπαριές", θα ήθελα με τη σειρά μου να εκθέσω τις απόψεις μου, για τις σκέψεις και τα γραφόμενα από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και απευθυνόμενος στον ίδιο να του θυμίσω τη λαϊκή ρήση, "πριν μιλήσουμε να κοιτάμε πρώτα τον εαυτό μας στον καθρέπτη" και εξηγούμε.

Είναι ντροπή και μόνο που πιάνετε στο στόμα σας με τόση ευκολία και χωρίς κανέναν ενδοιασμό μία οικογένεια ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α. Μ. Ε. Α.). Το θεωρώ και bullying προς το πρόσωπό μου και ρατσιστικό προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. 

Ήμουν υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Μανώλη και πρώτος σε σταυρούς στον Πυργετό από τον συνδυασμό του νυν δημάρχου.

Ο κ. Μανώλης με την ευαισθησία και την ανθρωπιά που τον διακατέχει δίνει ίσες ευκαιρίες στα άτομα με ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (Α.Μ.Ε.Α.), ΜΕ ΤΑ ΑΡΤΙΜΕΛΗ άτομα, τοποθετώντάς με αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ.

Όσο για τα βολέματα κουμπάρων.

Ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, έχει δηλώσει από την ανάληψη των καθηκόντων του ότι δουλειές θα δίνονται σε όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο δήμο Τεμπών και ρωτώ κ. Κολλάτο, εσείς τι κάνατε στην εννιάχρονη (9) θητεία σας; δουλειές μόνο σε ανίψια, σε συγγενείς Προέδρων Κοινοτήτων αλλά και δημοτικών συμβούλων  του συνδυασμού σας, λειτουργία του Κτηματολογίου στο χωριό μας τον Πυργετό, καλώς πράξατε, αλλά δεν νομίζω ότι το κάνατε από ανιδιοτέλεια αλλά για να δώσετε  ίσως, λέω ίσως, δουλειά στη σύζυγό σας και σε στενού σας συνεργάτες. Τότε βέβαια δεν υπήρχε πρόβλημα ήταν τα "δικά μας" παιδιά και τώρα ανακαλύψατε την κρυμμένη ευαισθησία σας και δημοκρατικότητά σας. Σαν δεν ντρεπόμαστε. Συμμαζευτείτε λέμε."