Στον χορό του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου παραβρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» του Δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Άρχισαν οι καθιερωμένοι ετήσιοι χοροί Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων στο δήμο Τεμπών. Αρχή, το Σάββατο 6-1-2018 με τον ετήσιο χορό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, από το Σύλλογο Γυναικών Μακρυχωρίου  Ήταν μια όμορφη βραδιά, όπου από όλα τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, αποτελούμενα από 150 περίπου χορευτές, παρουσιάστηκαν χοροί από όλοι την Ελλάδα.
Την όλη εκδήλωση παρακολούθησε, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος κ. Α. Σαϊτης, οι δημ. σύμβουλοι κ. κ. Αθ. Καραναστάσης , Δημ. Μαϊμάρης, Γ. Κυρίτσης, Δ. Τσέτσιλας,  οι Πρόεδροι  των  τοπικών κοινοτήτων Ελάτειας και Μακρυχωρίου κ. Α. Γκανάτσιος και η κ. Άννα Μαγαλιού-Καραπάνου, αντίστοιχα και ο αντ/δρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λ. Ζάρρας.
Και η βραδιά της εκδήλωσης έκλεισε με παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο, με τη συνοδεία της καταπληκτικής  ορχήστρας του Θάνου Ρούμπου.
Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου, στα παιδιά των χορευτικών τμημάτων, στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου και φυσικά στον «μαέστρο» της όλης προσπάθειας, χοροδιδάσκαλο κ. Ευάγγελο Μάγειρα.