Το πρωί της Κυριακής ημέρα των Θεοφανείων πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Πινακοθήκη τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής απο τον νεοσύστατο  εργαστήρι του Συλλόγου Γυναικών Γόννων σε συνεργασία με την Πινακοθήκη και τον ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών .
Στη δήλωση του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος αναφέρθηκε  ότι η Πινακοθήκη είναι η κορωνίδα  του πολιτισμού στο Δήμο Τεμπών, καθώς περιφερειακά ο Δήμος Τεμπών είναι ο μόνος Δήμος που έχει Πινακοθήκη.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Κολλάτος ακόμη  συνεχάρη τον Σύλλογο Γυναικών για την έκθεση ζωγραφικής καθώς επίσης και για τις δράσεις του συλλόγου κατά την διάρκεια τον εορτών.
Στα εγκαίνια, πραγματοποίησε  χαιρετισμό και ο Δημήτρης Γουγουλιάς εκ μέρους της Πινακοθήκης όπως και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Χρύσα Δήμου.
Επίσης παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσούγιας και Αστέριος Σαίτης,η δημοτική σύμβουλος κα Γεωργία Τσιόπα ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου -Λαογραφικού Μουσείου Γόννων κ. Βασίλης Καραβίδες, μέλη συλλόγων και φορέων της περιοχής .
Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των επισκεπτών. Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.