Πανηγυρικά και με την συμμετοχή πλήθους πιστών χριστιανών εόρτασε ο πανηγυρίζων Ιερός Ναός της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στην Καλλιπεύκη, αλλά και το όμορφο Εξωκλήσι, αφιερωμένο στους Αγίους Αναργύρους Κοσμά και Δαμιανό στην Όσσα.
Το πρωί του Σαββάτου ημέρα της Εορτής στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων στην Καλλιπεύκη τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη π. Κυρίλλου, ο οποίος κήρυξε και τον θείον λόγον.

Στην μεγάλη αυτή εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, έλαβαν μέρος πολλοί ιερείς, έψαλλαν χαρισματικοί Ιεροψάλτες και παρέστησαν πλήθος πιστών από τo χωριό Καλλιπεύκη και τις γύρω περιοχές. Μεταξύ των παρευρισκομένων  ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Νικολάου, Αθανάσιος Καραναστάσης, Δημήτρης  Μαϊμάρης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γόννων.
Τα γιορτινά Του έβαλε την Κυριακή το πρωί το Εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανό στην Όσσα όπου τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του ιερέως του χωριού  π. Ευθυμίου, ο οποίος κήρυξε και τον θείον λόγον και έψαλλαν χαρισματικοί Ιεροψάλτες, παρουσία πλήθος πιστών από τo χωριό και την γύρω περιοχή.

Μεταξύ των παρευρισκομένων  ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι  Αθ. Καραναστάσης και  Δημ.  Μαϊμάρης