Άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία για το καλοκαίρι αναλαμβάνει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστρί Λουτρό δανείζοντας δωρεάν ποδήλατα για μετακινήσεις στην παραλία.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

"Μετά την πολύ πετυχημένη πορεία του προγράμματος ανακυκλώσιμα υλικά αντί εισιτηρίου για την είσοδο στο θερινό σινεμά του συλλόγου μας ξεκινήσαμε ακόμη μία πρωτοβουλία για το καλοκαίρι στο Καστρί Λουτρό.

Με στόχο να μειώσουμε την κίνηση των αυτοκινήτων μέσα στον οικισμό αλλά και στην παραλία αποφασίσαμε, μετά την τελεσίδικη άρνηση του Δημοσίου να μας χορηγήσει ποδήλατα από τα κατασχεμένα (προτιμούν να τα πωλούν για παλιοσίδερα με μηδενική αξία σε εταιρίες skrap) να αγοράσουμε κάποια από το εμπόριο.

Τα ποδήλατα αυτά θα τα δανείζουμε καθημερινά δωρεάν το καλοκαίρι για μετακίνηση στην παραλία.

Ωστόσο τα ποδήλατα που αγοράσαμε εκτιμούμε ότι δεν επαρκούν.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε αν κάποιος έχει ποδήλατο σε κάποια καλή κατάσταση και δεν το χρειάζεται ας μας το χαρίσει συμβάλλοντας έτσι στην διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης αλλά και την αποσυμφόρηση της κίνησης.

Την προηγούμενη φορά που ζητήσαμε βιβλία για την δανειστική βιβλιοθήκη, την μοναδική σε παραλιακό μέτωπο πανελληνίως η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, με αποτέλεσμα να λειτουργεί η βιβλιοθήκη σήμερα με 1700 βιβλία.

Όπως και με τα βιβλία θα αναρτηθεί πίνακας δωρητών. Τηλ επικοινωνίας 6948620779"