Στο Συκούριο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος το Σάββατο το βράδυ  στην μουσικοχορευτική εκδήλωση «Θερινά Δρώμενα» που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Συκουρίου  με την συμμετοχή των χορευτικών  τμημάτων  του Μ.Ε.Σ. Καλοχωρίου και Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης.
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος σε δήλωση του αναφέρει:
"Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Δημουλό, τα μέλη του ΔΣ ,στον χοροδιδάσκαλο κ. Βασίλη Καραβασίλη, τον χοροδιδάσκαλο του Μ.Ε.Σ Καλοχωρίου  κ.Μιχάλη Τσακνάκη ,την χοροδιδάσκαλο παιδικών τμημάτων του Συκουρίου κα Ευαγγελία Λανάρα και φυσικά στους χορευτές γι αυτήν την μοναδική βραδιά.
Μία αξιέπαινη συμμετοχή και μια ξεχωριστη πολιτιστική εκδήλωση που εδωσε μια διαφορετικη πινελιά στα δρώμενα του Μ.Ε.Σ Συκουρίου. Οι συμμετέχοντες βγαλανε τον καλυτερο τους εαυτο στην πολιτιστικη αυτη εκδηλωση για να ψυχαγωγησουν το κοινο τους!
Ως Δημοτικη Αρχη στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και μέσα απο τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος θα στηρίζουμε  τους συλλόγους και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται καθε χρονο".