Στα εγκαίνια του Χώρου Ιστορικών Εκθεμάτων ΑΤΑ «ΜΟΡΦΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ», που τελέστηκαν από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η Πολεμική μας Αεροπορία είναι στενά συνδεδεμένη με την πόλη της Λάρισας, η οποία συνεργάστηκε και φιλοξένησε με αγάπη όσους υπηρέτησαν στις μονάδες που εδρεύουν στην πόλη. O Χώρος Ιστορικών Εκθεμάτων ΑΤΑ «ΜΟΡΦΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ», που εγκαινιάστηκε σήμερα  είναι ένα σημαντικό απόκτημα για την περιοχή μας.

Μας δίνει τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε και να γνωρίσουμε την επιχειρησιακή εξέλιξη της Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης  διαθέτει και μία αίθουσα πεσόντων Αεροπόρων στο καθήκον για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και την ασφάλειά μας. Όλα αυτά συμβάλλουν στο να παραμένει ζωντανή η ιστορική πορεία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από καρδιάς να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν, ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια. Προσκαλώ τον  κόσμο του Νομού Λάρισας και όχι μόνο, να επισκεφθεί το χώρο και να γνωρίσει από κοντά την ιστορική εξέλιξη της Αεροπορίας μας."