Κοντά στους φιλόξενους κατοίκους της ιστορικής Ραψάνης βρέθηκε για ακόμη μία φορά, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.
Σε ένα οικείο πλέον τόπο, όπου οι φίλοι και γνωστοί τον υποδέχονται θερμά για να συζητήσουν μαζί του, όλα τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και την πολιτική επικαιρότητα.
Μαζί τους ο  Γιώργος Κατσιαντώνης παρακολούθησε την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, ενώ περπάτησε στα σοκάκια της Ραψάνης για την οποία μίλησε και μέσα από την επιστολή του τις προηγούμενες μέρες στην παρουσίαση των πρακτικών του 3ου Συνεδρίου "Ο Τόπος και οι Άνθρωποι" που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης, επισημαίνοντας τα εξής:
"Ο τόπος και οι άνθρωποι της ιστορικής Ραψάνης, έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον. Έχουν ουσία και ρίζες που δεν ξεριζώνονται. Έχουν μνήμες που είναι άσβηστες στο χρόνο. Η ιστορία τους έχει αποτυπωθεί στο σήμερα, και η φιλοξενία τους ξεχωρίζει. Η περήφανη πορεία της ανεβαίνει ψηλά, γιατί κουβαλάει μαζί της μια τεράστια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, έχοντας συνοδοιπόρους τους ανθρώπους της, που τιμούν τη γη που γεννήθηκαν".