Πλούσιες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στα χωριά του δήμου Τεμπών. Οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο δήμο Τεμπών, διοργάνωσαν  διάφορες  εκδηλώσεις με εμφανίσεις χορευτικών τμημάτων και λαϊκής παραδοσιακής ορχήστρας, όπου  συμμετείχαν παρά πολλοί επισκέπτες προς μεγάλη ικανοποίηση των διοργανωτών.

Στις εκδηλώσεις του διημέρου 11 & 12 Αυγούστου συμμετείχε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  Γ. Μανώλης, ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις των συλλόγων.

Συγκεκριμένα το βράδυ της 11ης  Αυγούστου παρευρέθηκε στην Γιορτή Ψαροκασέλας που έγινε από τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου, στην παραλία Αιγάνης, στα Μεσάγγαλα. Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς και βραβεύσεις, οι ερασιτέχνες ψαράδες πρόσφεραν ψητή σαρδέλα στους παρευρισκόμενους και η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με λαϊκό παραδοσιακό γλέντι

Στη συνέχεια το  ίδιο βράδυ παρευρέθηκε στην Αιγάνη στο ετήσιο αντάμωμα Αιγανιωτών το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάνης με την Ποδοσφαιρική Ομάδα «Όλυμπος Αιγάνης», όπου εκτός από τους χαιρετισμούς και τις βραβεύσεις, το χορευτικό Γυναικών Αιγάνης χόρεψε χορούς της πατρίδας μας και η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι.

Στον χαιρετισμό του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Μανώλης «εξήρε την  προσφορά των Πολιτιστικών Συλλόγων και Αθλητικών Σωματείων στα κοινά, το ενδιαφέρον τους  και την προσπάθεια τους για ανάδειξη των παραδόσεων της κάθε περιοχής, αλλά και το πνεύμα συνεργασίας και εθελοντισμού που τους διακατέχει. Ευχαρίστησε τους εθελοντές για την άοκνη προσφορά τους και όλους τους παραβρισκόμενους, τονίζοντας ότι με την παρουσία τους αποδεικνύουν ότι στηρίζουν την προσπάθεια των Συλλόγων  και ευχήθηκε καλή συνέχεια καλοκαιριού και καλή Παναγία».    

Τον κ. Μανώλη συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ .κ.  Γ. Ντόντος , Αθαν. Καραναστάσης,  Δημ. Μαϊμάρης, Γ. Νικολάου,  ο τοπικός σύμβουλος Αιγάνης κ. Κων. Μαϊνάρας, ο  Πρόεδρος  της Κοινότητας Ιτέας κ. Γ.  Βλαχοστέργιος , ο αναπληρωματικός Πρόεδρος της Κοινότητας Ιτέας κ. Δ. Κωστάκης, ο πρώην  υποψήφιος  τοπικ. συμβ. Πυργετού κ. Μιχ. Μάγκας, ο πρώην υποψήφιος δημ. σύμβ. κ. Π. Σεληγκούνας, γνωστοί και φίλοι.